Algemeen             Studieprogramma                           Cursusgeld              Referentie

Is het behandelen van mensen jouw passie?

 

Help jij mensen die last hebben van:
Burn-out, stress gerelateerde klachten, chronische pijn, psychosomatische klachten,
ADHD, concentratie problemen, slaapproblemen, pijnlijke spieren en geheugenproblemen.

Til het resultaat van jouw behandeling naar een hoger niveau.

Het Neuro- Balance Programma is een mooi instrument om toe te passen binnen de bestaande behandelmethodes.

Je werkt met de "spiegel" van het menselijk lichaam en de zelfregulerende eigenschappen van het brein.

Opleiding Neuro-Balance Trainer

De opleiding Neuro-Balance Trainer op HBO niveau is een uitstekende keuze voor de beroepsgroepen die hun kennis en vaardigheden op het gebied van psychosomatiek willen verbreden.
Een complete opleiding inclusief readers, studiemateriaal, supervisie en intervisie.

Neuro Balance Trainer 4

Met deze opleiding ontwikkel je in korte tijd skills om mensen werkelijk te helpen bij hun klachten. Deze opleiding is een excellente investering in je professionele ontwikkeling. De signalen die het lichaam en de hersenen afgeven zijn te presenteren op een beeldscherm zoals; een hersenfilmpje(EEG), een hartfilmpje(ECG), spieronderzoek(EMG), hart ritme variatie(HRV).
Dit zijn bekende methodieken die gebruikt worden voor medisch onderzoek.

Deze methodieken ga je gebruiken als trainingstool om samen met je cliënten het probleem aan te pakken. Jij en je cliënt krijgen direct inzicht in het gedrag van het lichaam en de hersenen in bepaalde omstandigheden.

Neurobit Optima

Na de opleiding kan je het instrument Neuro-Balance Programma direct gaan integreren in je behandeling. Je kan altijd terug vallen op de intervisiegroep en supervisor als je er even niet meer aan uitkomt. Je staat als Neuro-Balance Trainer niet alleen. Binnen +/- 6 maanden kan je ermee aan de slag in je eigen praktijk. De lessen worden klassikaal gegeven en we maken ook gebruik van een online intervisie leeromgeving. De docent is tevens je supervisor waar je buiten de klassikale lessen online je vragen aan mag voorleggen.

De studenten hebben over het algemeen een (para)medische achtergrond en kennis van de anatomie en fysiologie. Zij komen uit verschillende vakgebieden zoals; psychologie, ergotherapie, orthopedagogiek, gezondheidswetenschappen, fysiotherapie, huisarts, algemene therapie et cetera.
Neuro-Biofeedback.nl hecht heel veel waarde aan de kwaliteit van de opleiding en werkt volgens een professioneel kwaliteitssysteem. De docent komt uit de praktijk, heeft ruime ervaring om klassikaal lessen te verzorgen en om je via internet persoonlijk te begeleiden.

Neuro opleiding nbf